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Wednesday 16 January 2013

Braulia's Polvorones - Los Polvorones de Braulia


I want to apologize for not having been updating new posts and recipes, but the last weeks have been awfully hectic; from Christmas holidays, to small trips to the South of France and even a bachelorette party weekend in Seville (not mine if you're wondering!).
Anyway, we are back and really looking forward to this new year!

Quiero disculparme por no haber actualizado nuevos posts y recetas, pero he pasado varias semanas tremendamente ajetreadas; desde las vacaciones de Navidad, a viajes relámpago al sur de Francia e incluso una despedida de soltera en Sevilla (no era la mía por si os lo estabais preguntando!).
En fín, estamos de vuelta y con muchas ganas de ver que  nos depara este año nuevo!


So, less talking and more baking!
For today I have a traditional and delicious Spanish Christmas sweet: Polvorones.
They are extremely simple to make, and highly addictive too!
Do you want to know the best part? It just has 4 ingredients: flour, sugar, lard and cinnamon. All mixed together, baked in the oven; et voilá!
If you've never tried them, I really don't know what you're waiting for? There really is no excuse not to eat them!


Bueno, menos cháchara y más cocinar!
Para hoy tengo un dulce navideño típico Español: Polvorones.
Son tremendamente fáciles de elaborar, y muy adictivos también!
¿Quieres saber la mejor parte? Solamente tiene 4 ingredientes: harina, azúcar, manteca de cerdo y canela. Se mezclan todos y después se hornean; et voilá!
Si nos los has probado,¿a qué estás espeando? No hay excusa que valga para no comerlos!




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